SCOTT ADDICT 20 DISC STELLAR BLUE BIKE

De Scott Addict is een legende in het Scott gamma, als de lichtste en stijfste op de markt gekomen en nu ook in een populaire endurance variant te krijgen. De Scott Addict is ontworpen met lange dagen in het zadel als uitgangspunt.

Het frame van de Scott Addict 20 disc

De Scott Addict 20 disc heeft een carbon frame en voorvork gemaakt van Scott zijn lichte en sterke HMF carbon vezel. Het frame heeft geïntegreerde trapaslagers om een stijf bottom bracket te creeëren zodat alle kracht op de pedalen omgezet word in snelheid. De carbon voorvork heeft een carbon conische balhoofdbuis voor meer stuurprecisie. De Scott Addict heeft strakke geïntegreerde flat mount schijfremklauwen en is ook uitgerust met de sterkere 12 mm dikke thru axle assen in de achter- en de voorvork. Deze thru-axle steekassen zorgen ervoor dat de wielen op de juiste manier terug staan zodat de remschijven ook altijd vrij blijven draaien.
De Addict is naast licht en stijf toch vooral een comfortabele racefiets, de endurance geometrie zorgt voor een hogere balhoofdbuis, een iets kortere bovenbuis en een iets langere en comfortabelere wielbasis. Daarnaast zorgen de carbon 27,2 mm comfortabele Syncros Duncan zadelpen en de ruimte om 32 mm banden te monteren dat je zo min mogelijk merkt van de oneffenheden onderweg. De Addict is ook heel netjes afgewerkt met het integreren van de versnellings en remkabels op een doordachte manier zodat ze weinig lakschade kunnen maken.

De componenten op de Scott Addict 20 disc

De Scott Addict is afgewerkt met de kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de Syncros collectie. De Syncros RP2.0 Disc wielset is in deze prijsklasse een heel mooie keuze, niet alleen sterke straight pull spaken maar ook DT Swiss aandrijving in de naven. De 30 mm Schwalbe One banden standaard op deze fietsen zorgen voor comfort zonder "sloom" aan te voelen. Het Syncross Tofino "endurance" zadel en het comfortabele anti-slip stuurlint zorgen voor een fijn contact met je fiets. Het Syncross compact lichtgewicht aluminium stuur en stuurpen maken je Scott op een chique en rustige manier helemaal af.

De afmontage van de Scott Addict 20 disc

De Shimano 105 groep is Shimano's meest gemonteerde groepset, alleen door gewicht en een klein beetje finesse te onderscheiden van Ultegra. Deze groep schakelt perfect en heeft Shimano's geroemde hydraulische schijfremmen. Door het monteren van de bijbehorende Shimano 105 160mm remschijven krijg je de remkracht die je mag verwachten. Met de 11 tandwielen cassette achter heb is het bereik net zo groot als Shimano's duurdere groepen. Deze groepset bewijst met dit mooie Addict frame dat comfortabel en zorgeloos fietsen niet duur hoeft te zijn. De aandrijving met een 50/34 crankstel en een 11-32 cassette zorgen er samen met zijn prima gewicht voor dat je met deze Addict 20 disc ook gerust lekker in de bergen je kilometers kan maken.

Kies een variant:

2.399,00 €
Please select variants first