Scott Aspect 940 Granite 2022

De Scott Aspect 940 is een fraaie hardtail mountainbike. Deze fiets is net iets luxer uitgerust dan de echte instapmodellen. Zo is bijvoorbeeld de fiets afgemonteerd met Shimano Alivio, en daardoor beter dan de instapmodellen, waar vaak een Altus of een Tourney afmontage op zit. Het sterke aluminium frame in combinatie met de geveerde voorvork (met 100mm weerweg) zorgt ervoor dat jij met deze fiets ook wel eens een mountainbike parcours kan gaan ontdekken. De voorvork is vast te zetten met een lock-out. Op die manier kan je meer snelheid maken op het asfalt.

De 2x9 Shimano Alivio versnellingsgroep biedt jou veel bereik waardoor je ook een klimmetje gemakkelijk aan kunt. De hydraulische schijfremmen presteren ook in minder weer waardoor jij met vertrouwen je hardtail op kan stappen. De Kenda Booster bandjes zijn gemaakt om op verschillende terreinen grip te leveren waardoor je lekker op verkenningstocht kan gaan met jouw nieuwe mountainbike.

De Aspect 940 heeft een fijne uitstraling dankzij de verrassende kleurstelling en geïntegreerde bekabeling. Rij in stijl over parcours en bospaden.  

Kies een variant:

799,00 €
Please select variants first