Scott Sub sport 20 Heer

Wanneer je rit naar het werk meer inhoud dan een geasfalteerde weg is de Scott Sub Sport eRIDE 20 een ideale aanschaf. De hybride raast van asfalt naar gravelpadjes tot hobbelige wegen zonder dat jij hier moeite mee hebt. Het aluminium frame is stevig en in combinatie met de verende voorvork heb je een fiets met comfortabele en sportieve eigenschappen.

De Scott is afgemonteerd met de Shimano Deore 1x10 groep waarmee je lange tijd vooruit kan en goede schakelprestaties kan verwachten. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je ook in minder weer goed tot stilstand kan komen. De Schwalbe Energizer Active Plus banden zijn klaar voor verschillende terreinen waardoor je niet snel lek zal rijden.

De Bosch Performance CX motor is een van de krachtigste motoren van Bosch en zal jou dan ook alle ondersteuning geven die je nodig hebt. De 625Wh accu heeft een dermate grote actieradius dat je de hele dag door kan fietsen. 150 kilometer op deze accu is namelijk niet ondenkbaar mits de omstandigheden juist zijn. Onder meer het gewicht van de berijder, buitentemperatuur en mate van ondersteuning zijn van invloed op de accuduur. Door middel van het Purion display lees je alle gegevens af.

De Scott Sub Sport serie is een woonwerk verkeer fiets waarmee je op verschillende terreinen uit de voeten kan. De fietsen zijn volledig uitgerust met spatborden, standaard, verlichting en slot. Een lekkere toerrit is met de Sub Sport ook geen probleem. De combinatie tussen comfort en sportiviteit blijkt een gouden greep, want met deze fiets ben je verzekerd van heel veel fietsplezier.  

Kies een variant:

3.399,00 €