STEREO HYBRID 140 HPC PRO 625 2022 29-er

De Cube Stereo Hybrid 140 HPC Pro is een elektrische full-suspension mountainbike die geschikt is voor de ervaren fietser die geen uitdaging uit de weg gaat. De mountainbike is voorzien van krachtige elektrische ondersteuning en een lichtgewicht carbon frame waardoor je minder vermogen hoeft te leveren zodat je je volledig kunt focussen op het mountainbike parcours.

De Stereo Hybrid 140 HPC Pro beschikt over een RockShox Recon Silver RL luchtgeveerde voorvork met een veerweg van 140 mm. Gecombineerd met de RockShox Deluxe Select achtervering ervaar je veel comfort en scheur je het liefst over alle obstakels heen. De mountainbike is afgemonteerd met een Shimano Deore 1x11-speed versnellingsgroep. Hiermee heb je een groot schakelbereik waardoor je altijd de juiste versnelling kunt vinden tijdens een zware klim of steile afdaling.

De hydraulische schijfremmen van Shimano geven jou genoeg remkracht om in de afdalingen op tijd bij te kunnen remmen, onder alle omstandigheden. Zo zit jij niet alleen comfortabel maar ook veilig op de fiets.

De Bosch Performance CX motor zorgt voor zeer krachtige ondersteuning waardoor jij het de hele dag volhoudt. De 625Wh accu heeft een uitstekende actieradius van 100 tot wel 150 kilometer. Afhankelijk van omstandigheden als het gewicht van de berijder, buitentemperatuur en mate van ondersteuning behaal je 100 of 150 kilometer op een volle accu. Je bedient de ondersteuning middels het Purion display van Bosch. 

Kies een variant:

4.029,00 €
Please select variants first