SCOTT Speedster GRAVEL 20 2023

De Speedster Gravel 20 is een geweldige gravelracer die je in staat stelt om op avontuur te gaan. Vooral voor gevorderde gravelracers is de Speedster Gravel 20 een perfecte keus. Het frame is gemaakt van stevig aluminium dat prima tegen een stootje kan. Het gewicht van de fiets blijft laag dankzij de lichtgewicht carbon voorvork. Deze voorvork dempt schokken en trillingen van het wegdek, waardoor je minder snel last krijgt van vermoeide handen en meer grip hebt op je stuur.

De Shimano GRX lijn is speciaal ontwikkeld voor de gravelracers. Shimano heeft deze lijn vanaf de grond opnieuw ontwikkeld, het is dus geen voortborduursel op een set van wegcomponenten. Deze groepset kan beter tegen een stootje, wat op onverharde paden wel zo prettig is. De Shimano GRX groepset is te verkrijgen in zowel een mechanische als een elektronische variant. De Scott Speedster Gravel 20 is uitgerust met de Shimano GRX RX600 groepset.

Deze groepset in combinatie met een lichtgewicht aluminium frame zorgen ervoor dat je met deze fiets bijna elk weggetje aankan. Zowel asfalt, een grindpad of een bosweggetje is geen probleem voor deze fiets. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je ten alle tijde genoeg remkracht hebt, zelfs onder mindere weersomstandigheden. De fiets biedt voldoende comfort door de brede 45 mm Schwalbe G-One Bite Performance banden om over de onverharde wegen te crossen.

Kies een variant:

2.199,00 €