Op 6 april 2013 is Jorikx Bikes van start gegaan. Neeroeteren behoort tot de mooiste fietsstreek van ons Belgenlandje. En bij een mooie fietsstreek hoort natuurlijk ook een goede fietsenmaker.
Jorikx Bikes BVBA is gelegen in het hartje van Neeroeteren tegenover de sporthal. Deze ideale ligging met ruime parking en op het fietsroutenetwerk, is voor Jo een geweldige opportuniteit om zijn droom waar te maken.
De persoonlijke ervaring van Jo als wielrenner en zijn vijftienjarige werkervaring in de fietsensector behoren tot de sterkste troeven van Jorikx Bikes BVBA. Jo houdt zijn kennis up to date aan de hand van jaarlijkse bijscholingen. En is specialist in het maken van Elektrische fietsen.
Het cliënteel bestaat zowel uit jongeren, volwassenen en ouderen. Iedereen kan bij Jorikx Bikes terecht: van kinder- en stadsfietsen tot elektrische fietsen en van race tot MTB. Voor elk wat wils!
Jorikx Bikes BVBA is dealer van topmerken zoals Scott, Cube, Koga, Sparta & Batavus
Daarnaast kunnen jullie bij Jorikx Bikes terecht voor onderhoud en herstellingen van ALLE fietsen. Fietsonderdelen, voeding, schoenen en kledij behoren tevens tot het assortiment. Jo staat garant voor deskundig advies.
Lees meer: https://www.jorikxbikes.be of https://www.facebook.com/jorikxbikes/