Scott Addict RC40

De Scott Addict RC 40 is een veelzijdig racemonster voor elke wielrenner die graag snel en stijlvol onderweg is.
Snelle kilometers maken
Scott heeft een zeer snelle wielrenfiets ontwikkeld waarmee jij je fietsvrienden eenvoudig erop kunt leggen. Elektronisch schakelen en een uitgekiend frame bezorgen jou vele snelle en plezierige kilometers.
Ben jij op zoek naar een hoogwaardige racefiets voor zowel Nederland als het hooggebergte, lees dan zeker verder over de Scott Addict RC 40.

Technologie

Uitgekiend frame
De basis van de Scott Addict RC 40 is het carbon frame. Dit frame is erg licht en stijf, wat de fiets direct en actief laat sturen. De kabels lopen door het frame heen, waar ze goed beschermd liggen tegen neerslag en andere viezigheid. Bovendien zorgt de interne kabelgeleiding voor een aerodynamisch voordeel. Verder heb je de beschikking over een carbon voorvork, welke oneffenheden in het wegdek goed verwerkt.
Schakelen en remmen
Schakelen doe je op deze wielrenfiets met de nieuwe elektronische schakelgroep van Shimano. Deze Shimano 105 Di2 versnellingsgroep schakelt snel en precies. Elektronisch schakelen levert nog preciezer en sneller schakelen op, ook onder slechte omstandigheden. De racefiets komt met 24 versnellingen en 11-34 cassette. Dit levert een groot schakelbereik op, waarmee je ook in het hooggebergte een fijne versnelling kunt trappen. In de afdalingen kun je dan vertrouwen op de hydraulische schijfremmen van Shimano. Deze remschijven leveren krachtige en precieze remprestaties, ook onder slechte omstandigheden. Bovendien zijn deze remschijven uitstekend te doseren, zodat je elke bocht vol vertrouwen aan kunt sturen.

Kies een variant:

4.899,00 €